SOP1:
Çalışan sağlığı ve personel hijyeni
SOP2:
El yıkama
SOP3:
Eldiven ve alet ekipman kullanımı
SOP4:
Duyusal test metodları
SOP5:
Çalışanların yeme içme alanları
SOP6:
Aralar ve yemek molaları
SOP7:
Kan ve vücut salgıları ile temas
Tesis ve Ekipmanlar
SOP8:
Ekipmanların temizliği ve sanitasyonu
SOP9:
Yıkama makineleri-Yüksek sıcaklık
SOP9a:
Yıkama makinesi 1: Sıcaklık İzleme Formu
SOP9b:
Yıkama makinesi 2: Sıcaklık İzleme Formu
SOP10:Yıkama
makinesi-Kimyasal Sanitasyon
SOP10a:
Yıkama makinesi Kimyasal İzleme Formu
SOP11:
Elle yıkamanbsp;
SOP11a:
Elle yıkama İzleme Formu
SOP12:
Buz makinesi kullanımı
SOP13:
Pest Kontrol
SOP14:
Termometrelerin Kalibrasyonu
SOP14a:
Termometrelerin Kalibrasyon Kayıtları
SOP15:
Termometrelerin Kullanımı
SOP16:
Alet ekipmanların bakım ve onarımı
Gıdaların İş Akışı
SOP17:
Satın alma
SOP18:
Mal kabul
SOP18a:
Mal kabul sıcaklıkları
SOP19:
Depolama
SOP19a:
Donmuş ürün depoları sıcaklık kayıtları
SOP19b:
Buzdolabı sıcaklık kayıtları
SOP19c: Soğuk
depo sıcaklık kayıtları
SOP20:
Donuk gıdaların çözündürülmesi
SOP21:
Soğuk tüketilecek gıdaların hazırlanması (sandviç, meze vb.)
SOP22:
Pişmiş Gıdalar
SOP23:
Servis Edilecek Gıdaların Bekletilme Sıcaklıkları (restaurantlarda)
SOP24:
Gıdaların soğutulması
SOP24a:
Soğutma sıcaklıkları
SOP25:
Gıdaların tekrar ısıtılması (arta kalanların)
SOP25a:
Tekrar ısıtılma sıcaklıkları
SOP26:
Servis Sıcaklıkları
SOP27:
Gıdaların mutfaktan servis salonuna taşınması
SOP28:
Gıdaların Servisi
Tüketici İletişimi
SOP29:
Gıda kaynaklı hastalıklar ile ilgili şikayetlerin cevaplanması
SOP29a:
Gıda kaynaklı hastalıklar vaka rapor formu
SOP30:
Gıdalara fiziksel kontaminasyonlardan sorumlu kişi
SOP31:
İşletmeye ziyaretçi girişleri
SOP32:
Acil durumlarda gıda güvenliği
Çalışan
Oryantasyonu ve Eğitimi
SOP33:
Yeni başlayan personel oryantasyonu
SOP33a:
Yeni personel oryantasyonu ve gıda güvenliği kontrol listesi
Gıda
Güvenliği ve HACCP Eğitimi ve İzleme
SOP34:
Gıda Güvenliği ve HACCP Eğitim Programı
SOP34a:
Yıllık eğitim takvimi formu
SOP34b:
Çalışan eğitim planı
SOP34c:
Personel görev listesi
SOP35:
Sürekli Kalite Gelişimi İçin İÇ Denetim
SOP36:
Gıda Güvenliği ve HACCP Doğrulama Programı
SOP37:
Kayıt Tutma ve Dokumantasyon
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder